vineri, 1 martie 2013

Pui cu ciuperci si prune uscate


Miroase din cuptor a cald,gustos si aromat!:)








Ingrediente:

8-10 ciocanele de pui
250 g bacon
500 g ciuperci
200 g prune uscate
1 ceapa
3-4 cartofi
1 mar(optional)
sare,piper,cimbru

Mod de preparare:

Pentru inceput punem prunele intr-un vas cu apa calda si le lasam sa se rehidrateze o jumatate de ora.
Curatam cartofii si marul de coaja,le taiem cubulete si le asezam intr-o tava unsa cu ulei.
Adaugam ciocanelele de pui (condimentate),baconul feliat,ciupercile,ceapa taiata sferturi si prunele scurse bine.
Condimentam cu cimbru,sare si piper,dupa gust.
Amestecam toate ingredientele in vas,turnam 200 ml.apa,apoi dam totul la cuptor pentru o ora.
Din cand in cand,scoatem tava si intoarcem carnea,ca sa se rumeneasca bine.
Presaram patrunjel si servim.



Enjoy!:)

11 comentarii: