luni, 23 aprilie 2012

Bomboane de ciocolata

Daca cineva imi spunea ca face bomboane de ciocolata in casa...nu credeam ,dar uite ca se poate, le-am facut si mi-am impresionat musafirii cu ele. 






Ingrediente :

Pentru invelis
100 g ciocolata neagra

Pentru umplutura
50 ml frisca lichida
50 g margarina Rama
100 g ciocolata neagra sau cu lapte
cateva picaturi de esenta rom
afine din afinata

Mod de preparare :

Pentru inceput - aveti nevoie de o forma din silicon  pentru bomboane de ciocolata.



Pentru invelis - Se topeste ciocolata. Ungeti,cu pensula, formele din silicon cu un strat de ciocolata  , lasati sa se raceasca si apoi mai aplicati un strat de ciocolata.
 
Pentru umplutura - topim ciocolata, adaugam frisca ,margarina Rama si esenta. Amestecam pana la omogenizare .
Turnati crema in forme cu ajutorul unei lingurite si adaugati 2-3 afine la fiecare bomboana.
Lasati sa se raceasca, apoi sigilati bomboanele cu un strat de ciocolata.

Sunt delicioase si superbe ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu