duminică, 22 iulie 2012

Pui la ceaun

Daca aveti un ceaun de tuci trebuie sa preparati urmatoarea reteta de pui cu usturoi,este delicios !




Ingrediente:

1 pui
1 capatana de usturoi
sare,piper si boia de ardei dulce
1 lingurita de curry
putin cimbru(optional)
100 ml ulei + 50 g unt

Mod de preparare :

Puiul se spala bine si se taie in bucati.
Incingem uleiul,adaugam untul si punem bucatile de pui la calit,la foc mic, in ceaun.Presaram condimentele. Intoarcem puiul pe toate partile sa se caleasca bine.


Daca dupa calire observati ca este prea multa grasime, mai scurgeti din ea.
Adaugam un pahar de apa,lasam 2 minute sa inceapa sa fiarba si continuam cu usturoiul curatat si zdrobit;amestecam bine.Punem un capac peste ceaun si mai lasam sa se inabuse maxim 10 minute.
Serviti puiul fierbinte pe pat de mamaliga.

Gata,s-a sfarsit reteta unui preparat traditional romanesc si super gustos !:)

Pofta buna !



5 comentarii:

  1. Vad ca s-a mai racorit un pic, cred ca saptamina asta, daca nu se incalzeste, ma dau si eu la niste pulpite, sper sa reusesc sa maninc macar o bucatica... Acum ca mi-ai facut pofta, vin cu o bere rece si servim impreuna din puiutul tau la ceaun... Pupici !

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa imi facea mama cand eram acasa,si cu ce pofta il mancam.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. SuperExceFascinant..... dar de la asa de mult usturoi fac niste asuri la stomac de mama, mama, asa ca la noi fiecare isi pune in farfurie cat are nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Locuri de munca noi si pentru toti! Va oferim pe loc contract legal! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi! Au fost acordate si primele plati! Avem dovada disponibila pentru toti! Oferim si cerem seriozitate maxima! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cautam operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi, cu un castig de 300 dolari lunar. Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: s_vs_player@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere